25. marraskuuta 2014

Mutta eihän miestä voi raiskata

Luin Ilta-Sanomista jutun miehestä, joka tuli isäksi tahtomattaan. Tässä katkelma.

- Heräsin siihen, että vaimoni oli saanut osan minusta hereille ja ratsasti minulla. Pyysin häntä lopettamaan, sillä olin niin huonovointinen, että pelkäsin, että oksennan.

Ihan läpällä vaihtakaapa tuon miehen tilalle nainen. Kokeilkaapa.

- Heräsin siihen, että mieheni oli saanut osan minusta hereille ja ratsasti minulla. Pyysin häntä lopettamaan, sillä olin niin huonovointinen, että pelkäsin, että oksennan.
IS.fi: 33-vuotias nainen tuli äidiksi vasten tahtoaan – heräsi miehensä suoriin puuhiin

No katohan, siitähän tuli raiskaus! Mutta eihän miestä nyt voi raiskata. Asdfafasghas ai että olen vihainen

Se, miten ihmiset elää, mitä ne tekee toisilleen, mitä ne pitää ihan normaalina, hämmentää mua jatkuvasti ja loputtomasti. Kuten esimerkiksi:

Mies ja nainen olivat aiemmin seurustelleet, eronneet ja jatkaneet yhteiseloa vuoden 2013 alussa. Naisen mukaan alussa meni hyvin. Häntä ei pahoinpidelty ensimmäisen viikon aikana.

Ai et saanut viikkoon turpaas? No mutta sittenhän kaikki on vallan mainiosti ihan okei!

Instagramissa on käyttäjä, joka kerää yhteen viestejä seuranhakupalveluista. Viesteissä on se idea, että kaikki on jees ja ihanaa ja söpöä ja romanttista niin kauan, kun nainen ei sano ei. Kun sanoo, ääni kellossa muuttuu.
Een foto die is geplaatst door Bye Felipe 👋 (@byefelipe) op

A photo posted by Bye Felipe 👋 (@byefelipe) on

Een foto die is geplaatst door Bye Felipe 👋 (@byefelipe) op

Een foto die is geplaatst door Bye Felipe 👋 (@byefelipe) op

Een foto die is geplaatst door Bye Felipe 👋 (@byefelipe) op
Luin tuossa kirjan nimeltä F*ck it, the Ultimate spiritual way. Siinä opetetaan, että kaikelle voi vaan sanoa "fuck it", siis "vitut tästä". Sitten, kun ei välitä, elämä muuttuu helpommaksi, ja on helpompi toimia. Tässä ote kirjasta.


Koska blogger kääntää kuvan miten sattuu, sanon vitut siitä ja jatkan joka tapauksessa.

Kirjan mukaan hyvää ja pahaa on aina ollut ja tulee aina olemaan. Pahaa ei voi deletoida maailmasta, se ei vain ole mahdollista. Ei siis kannata stressata yötä  päivää maailman pahuudesta, koska muuten nuppi repeää jossain vaiheessa.

Ootteko muuten koskaan lakanneet stressaamasta tosta vaan? Ai että se on helppoa eiku

 She says she was blindsided by an email her husband sent as she left on a business trip that accused her of being too stingy in the bedroom. As proof, her husband attached a spreadsheet which he had been using to secretly document every time he had attempted to initiate sex. Seriously.

Aina joskus menee hermot ja aina ei jaksa olla kiva. Mutta miks rakkaasta ihmisestä tulee yhtäkkiä täys mulkku, jos viinalla ja huumeilla ei ole osuutta asiaan? Oliko ne koko ajan mulkeroita, jotka vaan peitteli mulkeroutensa hyvin?

Voiko kenestä tahansa tulla tyyppi, jonka mielestä on okei raiskata miehensä, koska se vauva on nyt vaan saatava?

Voiko susta ja mustakin tulla sellainen?

Löysin Twitteristä tilin, jossa on typerien ihmisten/huonoa elämää elävien ihmisten tekstejä ja kuvia. Sen kuuluis ilmeisesti olla hauskaa ja huvittavaa luettavaa. No, ei ole.
Mikä hitto siinä on, että muista on niin helppo tehdä uhreja? Että omaa pahaa oloa helpottakseen sitä vetää turpaan vaikka omaa lastaan? Että sitä pystyy oikeutamaan kaikenlaiset haukkumiset, aistamiset ja ilkeilyt itselleen tuota noin vaan: vanhemman oikeus, äidin oikeus, jonkun piti sanoa, se ansaitsi sen, ei tommoset selviä maailmassa, se teki minut vihaiseksi

Useimpien mielestä pahoinpitelevälle puolisolle ei pidä antaa anteeksi, koska silloin pahoinpitely jatkuu. Mutta pitääkö antaa anteeksi äidille tai isälle, joka ryyppää, nöyryyttää, heittäytyy marttyyriksi tai suosii yhtä lapsista?

Miks on niin helppoa olettaa, että muut ihmiset on meidän, meitä varten, meidän tarpeisiin luotuja heinäpusseja, joita voi paiskoa miten vaan? Miks on niin helppoa elää kieltäymyksessä kieltää olevansa väärässä kieltää kaikki ei edes ajatella

että minäkö olisin jotenkin paha

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti