19. marraskuuta 2014

Oot vitsi tapa ittes

Tapahtuipa päivänä eräänä seuraavaa. Päätin antaa palautetta kaikille asiakaspalvelijoille, joita kohtaan päiväni aikana. Siis kaikille. Ruokakaupan kassalle, raitiovaunukuskille, kokille, lääkärille, hoitajalle, taksikuskille.

Päätin puhua suoraan. Sehän on paras tapa. Ihmisellä on oikeus puhua suoraan, sanoa, mitä mielessä on.

Kirjoitin palautteet Wordiin. Tällaisia niistä tuli.

Hei, kaupan kassa. Vähän oot nolo. Etkö saanu muuta työtä hahaha. Etkö päässy muualle töihin vaan surkeimmat luuserit on töissä Alepassa. Kannattaisko tappaa itses.

Miks tää raitiovaunu on joka aamu myöhässä?!!!!!!!!!!!! ETKÄ VOI EES AJAA AJOISSA KANNATTAISKO VITTU HANKKIA TOINEN TYÖPAIKKA JOS ET PYSTY AJAAN AIKATAULUSSA vitun luuseri

Suomalainen terveydenhuolto on vitsi. Tapa ittes

Teidän kasvispihvit on ihan paskaa hankkikaa parempi kokki oottekste jotain vitun maahanmuuttajia painukaa vittuun Suomesta!

Taksilla ajaminen tuhoaa maailman ja sä vaan ajat silti taksia EIKÖ HÄVETÄ?!?!?!??!?! Vitun homo luuseri

Tulostin nämä ja vein ne sitten hymyillen kaupan kassalle, raitiovaunuun. Ojensin ne ihmiselle ja katsoin häntä silmiin ja annoin hänen lukea mielipiteeni, siinä hänen edessään seisten. Sitten annoin hänen vastata minulle samalla mitalla.

Suomalaiset ostavat t-paitoja, joissa lukee ”Positiivisuus on perseestä” tai ”Se, mikä ei tapa, se vituttaa”. Eniten vituttaa kaikki -kirjasta on jalostettu kokonainen sarja: Toiseksi eniten vituttaa kaikki, Kolmanneksi eniten vituttaa kaikki ja niin edelleen. Kustantaja myy myös kalentereita.

Kyllä australialaisetkin valittavat, mutta heille vitutus ei ole kansanperinne. Eikä siitä paineta paitoja.

Mitään yllä kuvaamaani ei tietenkään tapahtunut. Eihän lähikauppa tai terveysasema nyt mikään Internet ole.

1 kommentti:

  1. Hitto, miten hieno teksti. Taas sitä sunnuntain hesarin etusivulle -materiaalia!

    VastaaPoista