11. elokuuta 2012

Sä olet täydellinen

Leikitään hetki sellaista leikkiä. Leikitään, että kaikki, mitä tässä merkinnässä kirjoitan, on totta. Mä oon kaikessa oikeassa. Leikitään, että kaikki, mitä sanon, on totta. No niin, ootko valmis?

Sä olet täydellinen.

Muista: tää on leikkiä. Mä oon tässä leikissä oikeassa ja kaikki, mitä sanon, on totta. Myöhemmin voit aatella mitä haluat, mutta nyt, nyt mä oon oikeassa.

Sä olet täydellinen. Oot täydellisen hieno ihminen.

Sä et tarvitse mitään lisää, susta ei tarvitse ottaa mitään pois. Kaikki sussa kelpaa, kaikki on hyvää. Sä olet täydellinen.

Sussa ei ole mitään rumaa. "Rumaa" ei ole enää olemassa, mä olen ottanut sen sanan pois sulta ja maailmalta. Mä voin, koska me leikitään tätä leikkiä, jossa mä oon kaikessa oikeassa. Sussa ei ole mitään korjattavaa, ei mitään poisotettavaa, ei mitään vihattavaa, ei mitään peiteltävää. Sä olet täydellinen.

Kaikki pahat asiat, joita muut on joskus sulle sanoneet, mä oon ottanut nekin pois. Ne ei olleet totta. Kaikki, mitä mä sanon nyt, on totta. Kaikki sussa on hyvää, niitä pahoja puheita ei ollut olemassa ja jos joskus olikin, ne ei olleet totta. Kaikki ne mielipiteet ja vitsit susta oli huijausta, älä usko niitä. Sä olet täydellinen. Se on totta.

Sun on täydellisen hyvä olla sun kanssa. Tämä on totta, me leikitään tätä leikkiä, älä unohda. Sun on hyvä olla nyt. Oot siinä ja tuijotat näyttöä, istut tuolissa tai seisot koneen ääressä tai ehkä katsot puhelinta ja nyt, yllättäen: sun on hyvä olla. Kaikki on hyvin. Kaikki on hyvää.

Sä rakastat sua. Rakastat sisältä ja rakastat ulkoa. Ei ole mitään, mikä sussa olis ahdistavaa tai huonoa: kaikki on kaunista ja hyvin. Mä tiedän, koska mä oon nyt oikeassa ja mä puhun totta. Et tunne mitään inhoa ja et tunne ahdistusta.

Lakkaat ajattelemasta kehoa erillisenä: se vaan on. Sun on hyvä olla sun kanssa. Sä olet täydellinen sulle. Ei ole mitään pelättävää, ei oo mitään pahaa. Ootte hyvät yhdessä. Kaikki on hyvin.

Kun tää merkintä tulee loppuun, sun ei enää tarvitse uskoa mua. Sun ei tarvitse kuunnella. Voit taas ajatella, mitä haluat. Muttet sä oikeastaan tarvitse mua tähän leikkiin; tätä voi leikkiä myös oman itsen kanssa. Sen sisäisen äänen kanssa. Laittaa sen puhumaan kauniita asioita ja muistaa, että tämä on totta: nyt, kun me leikitään tätä, kaikki kauniit asiat on totta, kaikki hienot ja hyvät.

Sit ehkä, jonain päivänä, sitä huomaa, ettei tää ollukaan mitään leikkiä. Että se on totta: kaikki ne sanat, hyvät ja hienot. Täydelliset.

Sä olet täydellinen.

2 kommenttia: