4. elokuuta 2014

Olis kamalaa olla niin lihava

Ai että näitä juttuja riittää. Kuten ehkä tiedätte.

Inferno 6/2011, Arch Enemy -haastis

Inferno 6/2011, Arch Enemy -haastis

Kaikesta siitä puhutaan: epäterve kauneusihanne epäterve kehonkuva kalorit ja pitäiskö niitä laskea vai ei, saako suklaata syödä joka päivä, mikä on tärkeää.

Ja silti tuntuu, ettei mikään muutu. Silti saa lounaalla kuulla juttuja siitä, kun ei oo vuosiin oltu rannalla ei KEHTAA.

These girls worked their asses off to get into shape: 90-minute daily sweat fests, carb-free meals, banana bans, weekly weigh-ins. I watched my good friend, who was incidentally in the best shape of her life pre-challenge, question everything she thought she knew about being healthy, suffer more body insecurity than she’d ever experienced, and become envious when her colleague mentioned her periods had stopped. Was her body fat not low enough to stop her ovaries working properly, goddammit? 

Kukaan nykypäivänä EI ole hyvässä kunnossa,jos joka ikinen vatsapalkki ei näy tai rasvaprosentti ole lähempänä nollaa. Vaikka oikeasti he ovat sporttisia,kauniita ja hyvinvoivia. Se ei enää riitä tavallisille ihmisille?

Ei voi syödä muttei saa olla syömättä. Terveet ihmiset syö ne myös liikkuu kerran viikossa ainakin. Sekin on aika surkeen vähän pitäis tehdä enempi pystyä enemmän. On niin kiire, mutta aina sitä yrittää, silti tää röllykkä on tässä vatsan kohdalla aiKyllähän sitä tietää, ettei ne lehden kuvat oo oikeita. Kyllähän sen tajuaa kun on aikuinen ihminen, mutta ai että tää röllykkä tää pulla tässä, kyllä siitä pitäis jo päästä eroon. Kyllä sitä aikuisena ymmärtää ettei ulkonäkö oo tärkeää, mutta tämän näköisenä minä en lähde mihinkään ja piste.Eihän sitä sillä tavalla välitä karvoista ja muista. Mutta kyllä se naapuri oli lihonut, ihan oli läskistynyt. Olis kamalaa olla niin lihava kun elämä ois niin vaikeaa, ja mistä sitä vaatteitakaan löytää, ja se LIIKKUMINEN olis niin vaikeaa joo ei kannata ihan tollaseks päästää itseään.

Mikä surullisinta tämä arvostelu pätee myös urheilijoihin. Suoriotuskyvyllähän urheilussa EI ole enää mitään merkitystä.Ulkonakö määrittää nykypäivän urheilijan. En muista ketä jalkapalloilijoita eräässäkin jutussa kritisoitiin ULKONÄÖN PERUSTEELLA,kun toinen ei kuullemma edes näytä jalkapalloilijalta.Kai sitä pitäis hyväksyä itsensä muttaku on niin kauan tuntunut tältä, ei sitä voi hetkessä muuttaa. Se on vaikeaa ei sitä osaa ihminen tehdä. Ei se nyt niin vaan parannu ei sitä silleen vaan voi mennä ja olla ja tehdä ajattelematta

ja elää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti