25. maaliskuuta 2012

Haaste: 7 random-faktaa

1. Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän tunnustuksen
Punamustaa

2. Kirjoita 7 random-faktaa itsestäsi.

* Mua jännittää tosi paljon kertoa asioita itsestäni, koska pelkään, että siitä seuraa jotain. Tykkään netistä mut samalla pelkään sen voimaa ja sitä, mitä siitä vois seurata.

* Sain tän blogitunnustuksen sillai, että lueskelin kaverin saamaa samanlaista tunnustusta ja mietin, että olispa hauskaa, jos joskus saisin tällaisen tunnustuksen. Sit *pops* parin tunnin päästä sain. Kun niin käy, aattelen, että universumi varmaan antaa meille kivoi asioita lahjaks joskus, jotenkin.

* En halua perustella mielipiteitäni. Osittain se johtuu siitä, että koen kaikenlaiset väittelyt riitatilanteiksi, vaikkei ne ole. Tiedostan myös sen, ettei ne ole, muttei se muuta sitä tunnetta.

* Just tällä hetkellä mun elämässä mua väsyttää ja uuvuttaa ihmiset, jotka haluaa musta jotain, tai pikemminkin aiheuttaa mulle sen tunteen, että ne haluaa jotain tai niillä on joku salainen vaikutin taustalla. Kun näin käy, välttelen keskusteluja niiden kanssa. Luulen, että ne kyl huomaa.

* Suosikkivuodenaikani on kevät.

* Koen hyödyttömänä sellaisen, että ihminen ei kuuntele musiikkilajia X koska kuuntelee jo musiikkilajia Y. Että asiat jotenkin sulkee toisensa pois. Musta on kivaa tutustua kaikenlaisiin erikoisiin, uusiin bändeihin; jos ne on huonoja, niin eihän mun tartte niiden levyjä ostaa ja alkaa superfaniksi. Voin vaan sanoa että "kiitos" ja jatkaa matkaa.

* Musta tuntuu että me ollaan kaikki paljon vapaampia kuin mitä uskotellaan itsellemme. En mä voi koska ikä ulkonäkö koulu häpeä kaikki. On olemassa kaikenlaisii syitä sille, miksei jotain voi tehdä; esimerkiks se, ettei oo rahaa, on tosi "fyysinen" syy, erilainen kuin vaikka ujous. Koen ahdistaviks sellaiset syyt, joissa vedotaan siihen häpeätekijään, koen ahdistavaks sen, että itekin teen sitä: en minä nyt voi kun noi kattoo.

3. Lahjoita tämä tunnustus 15:lle blogille/bloggaajalle.
Annan tän kaikille mun lukijoille. Teitä on kyllä 41, mutta saan varmaan antaa enemmänkin tunnustuksia jos haluan. Miks joku tulis surulliseks siitä että palkintoja on enemmän?

Ois superia, jos kävisitte linkittämässä tän postauksen kommentteihin linkin niihin faktoihin, jotka annoitte!

4 kommenttia:

 1. Oot hyvä kuvailemaan asioita. Tai siis pukemaan sanoiksi ajatuksia. Monesti tulee näitä lukiessa sellainen tunne, että "just noin mäkin ajattelen tai koen tai tunnen, mutten olisi osannut sanoa sitä". Oot taitava.

  Joskus sun kirjoituksista tulee sellainen tunne, että pitääköhän sun sun mielestä olla täydellinen. Tai siis, ehkä se tulee siitä, että pohdit kauheasti ihmisten huonoja puolia. Niinku ihmisten ajattelemattomuuta, ilkeyttä, häpeää ja milloin mitäkin. Niin siitä tulee sellainen tunne, ikään kuin sun olis vaikea sietää ihmisten keskeneräisyyttä - vai sun omaa keskeneräisyyttä? (tästä siis se tunne, että pitääköhän sun sun mielestä olla täydellinen).

  En tarkoittanut kuitenkaan, että pohtisit vain ihmisten huonoja puolia. Sun blogi on toivoa antava, inspiroiva. Yritän tässä paikkailla juuri sanomaani lempeämpään suuntaan, etten tulisi väärinymmärretyksi ;).

  Äh. Oli varmaan ärsyttävä kommentti, vaikka en tarkoittanut sitä niin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut ärsyttävä, ymmärsin pointin. Musta on myös hauskaa et tosi moni tuntuu miettivän samoja juttuja ko mä. :3

   Ja juu, kyl mun ehkä täytyy olla täydellinen, tai ainakin kiltti ja ymmärtävä. Koen, että mulla ei ole oikeutta tuottaa kenellekään pahaa mieltä, ja pidän elämän tärkeimpänä tekona sitä, että on lempee ja ymmärtävä muita kohtaan, meitä on niin paljon.

   Koen myös tosi vahvasti sen, että kaikki saa elää niinku ne haluaa eikä mulla oo oikeutta puuttua ihmisten valintoihin, vaikka ne olis musta miten huonoja. Se taas johtaa joskus siihen, etten sano, mitä ajattelen, vaikka se olis tarpeellista ja hyödyllistä.

   Poista
 2. Samaistuin tuohon ykköskohtaan :D Sen takia mietin pitkään että tekisinkö tämän, hassua että justiin tänään sitten tein, koska tuo kakkoskohta ^^ hii.

  VastaaPoista