22. lokakuuta 2014

Jos ei voi olla pinnallisen ihmisen ystävä, onko silloin itse pinnallinen?

Mietiskelen paljon asioita. Erilaisia. Kuten tätä: jos ei voi olla pinnallisen ihmisen ystävä, onko silloin itse pinnallinen?

Jos yksi ominaisuus, eli pinnallinen elämä, erottaa sut ihmisestä, eikö se oli aika pinnallista myös?

Mikä lasketaan pinnallisuudeksi? Se, että meikkaa? Laittautuu? Se tuntuu yleensä olevan pinnallisuuden mitta.

Tiedän hyvin syviä ihmisiä, jotka meikkaa. Yllättäen naaman maalaaminen ei poistakaan ajatuksia päästä.

Riippuuko se ajasta? Jos meikkaa kaks tuntia joka päivä, onko sitten jo liian pinnallinen? Entä, jos menee meikkaamisen jälkeen keräämään roskia puistosta? Onko sittenkin edelleen pinnallinen?

Urban Dictionary: Superficial

you care too much about how you look. about how other people look. about what you say and do and what other people say and do. it's ocd with eyeshadow.
after 15 years of life, im just now realizing im superficial.

Of or relating to a surface; concerned only with the obvious or apparent; Synonyms are: Shallow, External.
Since she is superficial, Kelly will only date guys who are above the height of 6'3, and below 6'7, with NO exceptions. As a defense mechanism, she believes that she is picky and that everyone is superfical to certain degree.

Someone who is SUPERFICIAL hides what is inside. They act like someone they are not on the outside, so that no one can get close enough to see who they really are on the inside. The act of being SUPERFICIAL can also really just be being shallow.
My boyfriend avoided deep conversations like they were herpes, and only stuck to what he knew, superficial conversation.Onko pinnallinen elämä turhaa? Millainen elämä olis tarpeeksi tärkeää, että se olis tärkeää?

Kuinka monijäseninen raati saa päättää, kenen elämä on huonoa, pinnallista ja ajanhukkaa? Riittääkö yks vihainen naapuri, joka ei tykkää, kun soitat teknoa joka lauantai ja biletät kotonasi välittämättä naapureista?

Entä, jos elää ilman suuria murheita, suuria ajatuksia, eikä tee pahaa muttei hyvääkään? Eihän silloin ole haitaksi.

Voihan sitä tietysti ärsyttää muita pelkällä elämällään: miksi toi elää NOIN eikä NÄIN. Muttei se tarkoita, että elämä olis huonoa; se vaan tarkoittaa, että joku ärsyyntyy, ja semmoinenhan on ihan sallittua. Saahan sitä ärsyyntyä vaikka pienistä kivistä, jos tuntuu siltä.

Jos ei voi olla pinnallisen ihmisen ystävä, onko silloin itse pinnallinen?

En usko. Enhän mä voi olla kaikkien ihmisten ystävä, vaikkei niissä olis sinällään mitään vikaa. Jotkut vaan klikkaa, jotkut ei. Ehkä enemmän vois pohtia sitä, ketä saa sanoa pinnalliseksi. Millainen ihminen on pinnallinen?

Vai oisko kaikki kuitenkin omalla tavallan syviä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti