12. syyskuuta 2011

Pääsinpäs sanomaan

Oon yrittänyt kirjoittaa tänne uusia tekstejä, mutta musta ei nyt oikein irtoa. Lähinnä tää johtuu siitä, että mua ärsyttää justnyt hirveästi kaikki ihmiset ja kaikki, mitä ne tekee. Ei huvita kirjoittaa, ei huvita ottaa kantaa.

Mua raivostuttaa se, että ihmisten pitää päästä sanomaan joka asiasta. Kaikkiin asioihin pitää tunkea kertomaan omaa mielipidettä. Pitää ottaa kantaa. Mua ärsyttää, miten ihmiset netissä vinkuu toisilleen: ei ne halua oppia mitään, ne haluaa vaan päästä sanomaan.

Munkin tekee mieli päästä sanomaan. Ai että tekeekin mieli. Nythän mä just pääsin: kun kaikki ärsyttää ja kaikki on niin kovin huonosti, voi miten huonosti se onkaan. Voi miten mua onkaan loukattu nyt kaikella tällä elämällä ja mielipiteillä.

Noin, pääsinpäs sanomaan. Pääsin sanomaan, että ärsyttää.

Voisin listata tähän, mikä ärsyttää tällä viikolla: sarkasmihymiöt ;)))) muka-iloiset mielipiteet jotka on vittuilua, omista sanomisista tykkääminen Facebookissa, viihdeuutiset joita kukaan ei lue mut joita kaikki haukkuu, kaikki jotka valittaa uutisten klikkikeräämisestä mutta klikkaa niitä kuitenkin ite, humalaiset, kyynikot, kovaääniset naiset, naiset jotka koko ajan nauraa, miehet jotka kattoo mua ja luulee etten huomaa, huomaan mä, viha, tappelut, tuhahtelu, martyyrihuokaukset, pään aukominen kännissä, naapurit jotka ei moikkaa, täti joka ei bussissa tajunnu etten mä pääse eteenpäin ei tähän nyt mahdu, teinipojat jotka muistelee nuoruuttaan niinku viiskymppiset, parikymppiset jotka puhuu teinipojista niinku viiskymppiset

ah

Ei huvita kirjoittaa, ei huvita ottaa kantaa. Ei huvita rakentaa.
Huvittaa vänistä, valittaa ja vinkua. Koska mun tekee mieli, mun mun mun, minä minä minä.
Minä.

Pääsinpäs sanomaan.

3 kommenttia:

 1. en tiedä miten tai miksi, mutta tää jotenkin avasi silmiä. kiitos tästä.

  VastaaPoista
 2. Sanominen helpottaa, kyse on vain siitä, miten sanoo. <3 Sä sanot yleensä tosi hyvin ja saat ihmiset, ja itsesi myös, ajattelemaan.

  Aurinkoa aamuun ystäväni <3

  -Jessi, joka ei ehdi kirjautumaan :D -

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista :3 Toivottavasti tekstiä alkais taas tulla, niin pääsisin tännekin sanomaan lisää.

  VastaaPoista