30. syyskuuta 2011

The child you once wereMielenkiintoinen kysymys.
Kertokaa.

3 kommenttia:

 1. Kai se pintapuolin arvostaisi ja katsoisi ylöspäin. Jos se tietäisi kaiken, mitä ei välttämättä ulospäin näe niin... en tiedä..

  Ehkä hieman halveksuisi tai pitäisi tyhmänä. Olin lapsena monessa asiassa viisaampi kuin nykyään. Suhtautuminen kaikkiin päihteisiin oli paljon kypsempää ja kielteisempää kuin nyt.

  VastaaPoista
 2. Mä luulen, että minä-lapsi olis yllättynyt siitä, miten rohkea oon esimerkiks vieraiden ihmisten kanssa. Nuori-minä olis varmaan ihmeissään et miten mulla on parempi itsehillintä, etten piikittele tai sano napakasti.

  VastaaPoista
 3. Nuorempi minä paheksuisi mun tupakointia. Olin pienempänä tosi päihdevastainen, kun isoveljellä meni aikoinaan tosi lujaa. Itellä ei oo tosin mennyt lujaa. Alkoholiakaan en juo kuin harvoin. Ehkä se harmittelis, kun ei musta taidakkaan tulla ammattilaisratsastajaa (harrastus loppui neljä vuotta sitten), näyttelijää (teatteriakaan en oo päässyt aktiivisesti harrastamaan vuoteen) tai eläinlääkäriä (eläinhoitaja musta sen sijaan saattaa tulla). Se saattais möllöttää kun en uskalla tehdä asioita, KOKEILLA. Etsii omii juttuja ja löytää mun piileviä kykyjä. Se varmaan olis surullinen, kun mulla ei oo tampereella kauheesti kavereita. Mun takkuja lapsi-minä ihailis kovin. ;D

  VastaaPoista