22. helmikuuta 2014

Pusipusi ulkoista hyvää

Kirjoitin tossa aiemmin lapsista. Se piti vielä sanoa, ettei lapset oo tyhmiä. Ne tajuaa, kuuntelee ja imee itseensä sen, miten me puhutaan. 

Siks kannattais miettiä, että muhiiko kaiken kasvata viisaita ja ymmärtäviä jälkeläisiä -puheen keskellä edelleen samaa vanhaa?


Puhe naisen sukupuolielimistä vauvojen kautta syrjäyttää naisen oman seksuaalisuutensa keskiöstä ja laittaa tilalle vauvan. Seksin ainoaksi tehtäväksi jää jälkeläisten, eli vauvojen tuottaminen.Nautinnosta viis. Muutenkin keskiössä tuntuu olevan opettaa, että naisella on "vauvareikä", koska kaikista naisista tulee äitejä.
---
Alentava "lapsenkielistäminen" ei todellakaan palvele lapsia, etenkään pieniä tyttöjä. Peniksestä tunnutaan voitavan puhua pippelinä tai kikkelinä, mutta vaginasta tuntuu olevan kohtuuttoman vaikeaa puhua edes pimppinä.
Pari sanaa pimpistä, sininpunainenajatus.blogspot.fi

Satuin Facebookista huomaamaan, kun kaveri kritisoi maitojaterveys.fin tytöille tarkoitettua ravinto-opasta, miten sitä itteään eli terveyttä myydään mittanauhoilla ja vaa'alla. Klikkasin ja kas, mitä myydään nuorelle tytölle?

Syö terveesti, tarkkaile painoasi! Pusipusi huulipunaa ja kauneutta, ulkoista hyvää! Muista ulkokuori! Tytöt käyttää huulipunaa nätit pienet tytöt sinä!!
 Ei ole yhtä oikeata painoa, mutta tässä kuvitukseksi mittanauha! Alitajunta, opi mittamaan ja arvioimaan painoa! Paina sopivasti älä liikaa! Paino! Paino!!!!!!

Mitä myydään pienelle pojalle?

Pojat on voimakkaita ja vahvoja, haluathan sinäkin olla vahva voimakas lihaksikas urheilullinen? Muista kehosi treenaa kasvata lihaksia! Pojat on voimakkaita maskuliinisia pojilla menee kovaa pojat tykkää sinisestä! Ole kiinnostunut proteiineista sinähän haluat lihaksia sinä olet poika treenaa! Treenaa!!!

Joo näiden esitteiden tarkoitus on varmasti hyvä, mutta eikö asioita vois jo tehdä laajemmin kuin sillä yhdellä tavalla, jossa työt on punaisia pojat sinisiä, tytöt herkkiä pojat vahvoja, tytöt puntarilla pojat salilla?

Oikeesti?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti