2. syyskuuta 2015

I was meant to be ja muuta paskaa

Näin netissä kuvan. Siinä sanottiin, että mikä tahansa asia on helppo sitoa syy-yhtyksiin jälkikäteen. On helppo jälkeenpäin sanoa, että no, jos en oli ottanut lopareita työpaikastani niin en olis saanut tätä uutta unelmatyötä, tai jos en olis muuttanut jenkkeihin, en olis päässyt naimisiin.

Nii. Jälkiviisaana on helppoa. Etuviisaana ei oikein voi olla, tai jos vois, olis varmaan esim. jo lottomiljonääri.

Tapahtuuko asiat syystä? Vai onko syy-yhteys vain jotain, mitä ihminen kaipaa, että elämän kaaoksessa olis ees jotain järkeä?



Mun on aina ollut vaikeaa ymmärtää sitä, kun lapsi kuolee. Jos joutuu synnyttämään kohtuun kuolleen vauvan. Raskauksista 3-4 / 1000 päätyy lapsen menehtymiseen kohdussa, sanoo kohtukuolema. fi. Se on MONTA.

Kelatkaa. Ensin valmistaudut kuukausia sun elämän ehkä isoimpaan muutokseen. Ostelet juttuja, rakennat, teet kaiken valmiiks. Mietit nimen. Pelkäät, pääset yli pelosta. Oot ilonen kauhuissas surullinen sit taas iloinen. Suunnittelet. Pam naps noni ei mitään vauvaa sit tuukaan

Silloin usein sanotaan, että Jumala tarvitsi vielä yhden enkelin luokseen. Tai että Herran tiet ovat tutkimattomat. Se on shaibaa. Uskomatonta kuraa. No sulta vietiin kaikki mutta hei HERRAN TIET OVAT

Ai äitis kuoli kun olit lapsi? No mutta jotain hyvää tuli siitä. Ai siskosi tappoi itsensä? No jotakin hyvää syntyi siitä

Eikö tätä hyvää olisi syntynyt muuten? Eikö voi olla ihanuutta, jos ei ensin menetä?

Jos olisin tänään tullut kotiin asti junalla, olisko elämä nyt erilaista? Mitä olis tapahtunut, jos reilatessa en oliskaan vaihtanut sinä yhtenä iltana hostellia? Olisinko kuollut? Elossa? Jonkun kellarissa orjana?

On helppo sanoa, että koska X, niin Y. Mutta entä jos D F H J K B S niin Y?

Mistä sitä tietää?

Jos mun lapsi ei kuole, onko jonkun muun sitten kuoltava, että jokin Mystinen Kohtalo täyttyy? Jos en ota just tätä miestä nii eikö sitä onnea sit koskaan tuu? Jos meen tätä tietä, meneekö elämä sit pieleen?

Onks kohtaloa olemassa?


Tämän postauksen kuvat otin itse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti