13. kesäkuuta 2015

Olen ylpeä sinusta


Aina sanotaan, ettei kukaan kehu toisia ja koskaan ei saa kivaa palautetta mistään. No, nyt saa.

Minä kehun sinua. 

Ei me tunneta toisiamme ja siks voi tuntua vähän hassulta, että mitä toi nyt tossa voi kehua muka. No, mä voin. SÄ oot täällä tänään ja oot siis elossa ja hengissä ja silmätkin vähän liikkuu kun voit tätä lukea. Tai ehkä joku lukee sulle. Kuitenkin: oot hengissä. 

Oot kokenut paljon asioita. Tiiän tän siitä, että jokainen kokee kaikenlaista, kun vaan tarpeeks elää. Jokaiselle tulee pahoja juttuja ja ikäviä juttuja, ja hei: sä oot hengissä.

SÄ selvisit ja jatkoit matkaa ja elämää. Ei se ehkä oo helppoa ja ehkä sattuu kun hengittää eikä kykene meneen ulos tai kauppaan yksin tai ahdistaa ihan sikana, mutta hei, siinä sä olet. Siinä. Olet. Ja hengität ja elät.

Oon ylpeä susta. Oikeasti. Oot kulkenut sun matkaa ja kuljet edelleen ja se jatkuu koko ajan, ja sä oot päässyt tähän asti olemalla sitkeä ja yrittämällä ja taistelemalla. Ehkä on ollu vähän vaikeaa, tai sikavaikeaa, tai ehkä on ollu ihan helppoa ja iisiä. Se on kaikki okei. Oot päässyt tähän pisteeseen ja nyt voit hengähtää, kaikki menee ja elämä menee ja sä oot tässä.

Oon ylpeä susta. Tiiän, että oot joskus tehnyt jotain hyvää, jokainen meistä on. Oot tehnyt jonkun elämän kivemmaksi ja kelaa miten siistiä ettet ehkä tiiä sitä ees ite. Mä kuulin kerran tutulta että se mietti meikkaamatta olemista koska mäkin uskallan. Niin et kelaa, jossain on joku, jota oot koskettanut! Ehk avasit sille oven tai lainasit kynän tai autoit ylös tai työnsit sen autoa. Se on olemassa ja joskus se aattelee sua ja sen tulee kiva olo.

Oon susta ylpeä. Ehkä oot löytänyt itses tai vielä etsit tai ehk tuntuu, ettei oo mitään löydettävää. Usko kun sanon, että on. Sä oot siinä ja oot olemassa ja vielä on paljon kaikkea siistiä ja hienoa, jota voit kokea. Se on tosi siistiä ja en malta oottaa, että kaikki siistit jutut tapahtuu sulle ja saat kaikkea kivaa. Se tapahtuu varmasti, oon varma. Ja sä ansaitset, ansaitset sen ja enemmän.

Oon susta ylpeä.

2 kommenttia: