10. toukokuuta 2012

Inspiraatiosarjis: Want to fly to Mars


2 kommenttia:

 1. Ei voi olla totta! Tää on nimittäin täysin sama asia josta kävin kavereiden kanssa syvällisiä keskusteluja vapun aikaan.

  Aivan mieletöntä miettiä, mikä tekee ihmisestä onnellisen ja onko ihminen oikeasti onnellinen voidessaan kouluttautua korkealle ja saadessaan hyväpalkkaisen työn vai ovatko ihmiset yhteiskunnan aivopesemiä, luullaanko me vaan. Eikö yksinkertainen elämä voi olla hienoa? Eikö ihminen, jolla on juuri tarpeeksi rahaa elämiseen, ole yhtä onnellinen tai mahdollisesti onnellisempi kuin moni pitkiä työpäiviä tekevä?

  Ymmärrän kyllä opiskelun ja olen itse hyvin utelias kaikessa tietoon liittyvässä, mutta silti mietin eikö elämä olisi aivan yhtä onnellista ilman jotain massiivista päämäärää jossain tulevaisuudessa. Voisi elää nyt eikä sitten.

  Samaan kategoriaan kuulunee tarina siitä kalastajasta ja bisnesmiehestä. Pistää vähän miettimään, pitäisikö sitä tärkeysjärjestystä nyt kuitenkin pohtia uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hheippa! :3

   Kai se riippuu siitä, miks kouluttautuu. Että kouluttautuuko siks että ne mystiset "kaikki" vaatii ja siks että haluaa elää onnellisena joskus myöhemmin, vai kouluttuuko siks, että haluaa oppia jotain ja opiskella alaa, josta tykkää. Mä henkkoht nautin tosi paljon työn tekemisestä, silloinkin kun ne on olleet ns. "paskaduunia".

   Luulen, et ois hyvä, että kaikki tekis niin että on onnellisia. Miten se sit onkaan.

   Poista