18. toukokuuta 2012

Mä oon susta ylpeä

En tiiä sanooks kukaan tätä sulle, niin mä nyt sanon. Mä oon susta ylpeä.

Sä elät sut elämää ja pärjäät tosi hienosti. Oot rohkea ja uskallat tehdä sun omia päätöksiä, tai jos et ihan viel uskallakaan niin ainakin uskallat ajatella asioita sun kannalta ja miettiä kaikkia vaihtoehtoja.

Oot elossa ja hengität ja oot hieno ihminen, joka oppii ja ymmärtää ja kokee ja näkee. Sulla on oma paikka tässä maailmassa ja maailmalla on sulle varmasti tarjolla kaikkee hienoa, jos ei just nyt niin myöhemmin. Joskus maailma on vähä semmonen että paska kasaantuu samaan ajanjaksoon, ei se mitään. Me pusketaan ja onnistutaan ja sitten opitaan, eletään Älä muserru, älä nujerru. Kaikki järjestyy kyllä.

Oon niin ylpeä kaikista teistä, jotka jättää kommentteja. Tietteks, aina kun saan sähköpostin että oon saanu uuden kommentin, niin pelkään, et se on vaan jotain tyhjää haukkumista ja päänaukomista. Mut ei ne oo.

Oon niin kiitollinen teidän kommenteista.

8 kommenttia:

 1. Sulla on tosi kiva kirjotustyyli ja ihana blogi, sun postaukset on aina ilahduttavia ja niitä on mukava lukea! Miekin oon susta ylpee ku kirjotat näin hienoa blogia ja muutenkin! <3

  VastaaPoista
 2. Eikä. Tulipa hyvään kohtaan tää, kun oon koko iltapäivän itkenyt paperisotajuttuja ja miettinyt että en selviä ja kaikki on niin vaikeaa. Kiitos tästä merkinnästä, nousi melkein pala kurkkuun kun herkistyin niin. Kiitos ,_, <3 Kiitos että jaksat kirjoittaa tätä blogia ja miettiä niin paljon asioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, hienoo. Hyvä että auttoi :3 Ole hyvä. Kiitos.

   Poista
 3. Kiitos itsellesi. Sun blogi on sellainen mukava taukopaikka jossa on kiva pysähtyä. Niin ja tuo "Kaikki järjestyy kyllä" on muuten elämänohjeeni. :)

  VastaaPoista