22. helmikuuta 2015

Mitään ratkaisua sun ongelmaan ei tuu koskaan, sori

Aiemmin leikittiin sitä leikkiä että sä oot täydellinen. Nyt voitas leikkiä sitä, että meitsi on maailman kuningas.

No niin, meitsi on maailman kuningas. Saan tehdä mitä haluan JA jos annan neuvoja, niitä myös kuunnellaan. Koska oon maailman kuningas. Tän hetken saan tietää kaiken paremmin.

"Kattelehan miehiä monenlaisia, älä törmää ensimmäisen kanssa naimisiin. Tutustu mieheen tarkoin ja pitkään, hyvä vinkki siististä ja järjestelmällisestä miehestä on kengät. Katso tarkkaan ne ovatko ne siistit."
”Seuraa unelmiasi, ne kantavat kyllä! Mutta yksi asia kannattaa jättää tekemättä: älä ota sitä ensimmäistä miestä, sinä ansaitset enemmän kuin mustelmat ja särkyneen sydämen.”
"Älä mene naimisiin suoraan lapsuudenkodistasi. Nauti ensin vapaudestasi!"

Puhu aikaisin, puhu paljon. Miten voit tietää kumppanisi arvot, jos ette puhu asioista? Arvoista, unelmista ja suunnitelmista kannattaa puhua heti suhteen alussa, etteivät ne pääse yllättämään myöhemmin.

Hei sinä siellä, joka lakaset sitä yhtä ongelmaa koko ajan maton alle. Nii, sinä just. Sinä, joka aattelet, että se menee pois ajan kanssa ja kyl se ratkeaa itsestään ja ei tää yks juttu voi olla syy päättää seurustelusuhdetta.

Nii, tässä on mun neuvot: ei se mene, ei ratkea ja kyllä on.

Lakkaa teeskentelemästä, että joku sulle oikeesti tärkeä asia on vaan pikkujuttu.- Lakkaa kuuntelemasta semmosia ihmisiä, jotka sanoo, että se on. Ala kuunnella itteäs, mitä ne muut susta tietää, ei ne ole sä. Ala ottaa vastaan omia neuvojas, älä muiden. Ja sun on tän pienen hetken nyt pakko kuunnella koska meitsi on maailman kuningas.

Since then, when I’ve been in relationships, I’ve planned my poos around the opportunity to wash my bum afterwards. However, my compulsion for cleanliness is combined with an abject terror of boyfriends finding out I poo. Yes, despite the fact I eat porridge each morning and submerge my salad in olive oil, I simply don’t do poos. According to my Boyfriend Relations team (comprised of paranoia and quixotism), it’s just not something I do.

Hei sinä ihminen, joka pelkäät ja nolostut kaikesta. Siis kaikesta.

Nyt kysyt itseltäs, mitä väliä sillä on.

Kysy itseltäs, kuka muistaa viiden vuoden kuluttua, että teitsi kompastui. Kirjottaako joku päiväkirjaansa tänä iltana, että RAKAS PÄIVÄKIRJA TÄNÄÄN JOKU KAKKAS TÖISSÄ JA SIIT KUULU PLOPS

Anteeks nyt vaan, mutta teitsi ei oo niin tärkeä. Sä et oo niin merkityksellinen muille, että ne oikeesti naureskelis sulle vielä vuosia. Arvaa miks! Koska niillä on ihan liian kiire miettiä, että mitä noi muut nyt miettii musta ja mitä jos ne tajuaa että oonkin ihan nolo

Niin mitä sitten

Nyt lakkaat korostamasta kaikkia virheitäs ja ongelmias ja annat niiden vaan olla. Kukaan ei huomaa sun finniä jos et ite huutele kaupungilla että NO KATTOKAAPAS KU MEITSI ON AKNEHIRVIÖ. Ihan oikeasti. Ei kukaan.

Nyt lopetat sen. Piste. Äp äp äp äp et sano mitään enää. Piste.

Pyysimme selvitykseen osallistuneita miettimään, mitä ovat ne paikat, joissa todennäköisimmin kumppanin voisi kohdata. Vastaaja sai ruksata monta kohtaa. Yöelämään uskoi 60%, Tinderiin 50%, nettikohtaamisiin  55% ja kestävään työpaikkaromanssiin 50%.Seuraava kysymys kuului, kuinka suuri osa sinkun kokonaisajasta vuonna 2014 kului toimintoihin, joissa kumppanin olisi voinut kohdata.

50% vastaajista katsoi, että heidän ajastaan kymmenen prosenttia tai alle oli sellaista aikaa. Suurin osa heistä uskoi viiden prosentin olevan lähimpänä totuutta.

No hei sinä, joka himassa odotat oikeaa hetkeä toimia. Maailman kuningas tässä moi. Semmosta vaan, ettei sitä hetkeä koskaan tuu. Ei koskaan. Ei tule.

Huominen on ihan samanlainen päivä ku tääkin eikä mitään ratkaisua sun uskallusongelmaan tuu koskaan. Ei ikinä. Ei sitä oo tulossa, toistan, ei sitä tuu ikinä. Et sori vaan.

Ai niin, paitsi että voit itse ratkaista sen. Vaikka heti. Jos vaan teet ja uskallat. Eiks oo siistiä! Mä tiedän nää hommat, oon maailman kuningas. Ala tehdä, lakkaa odottamasta.

Ja jos nolottaa, voit lukea edellisen kohdan. Kiitos.

Tunnen olevani umpikujassa, koska jos otan asian puheeksi hän kokee sen painostuksena. Itse olisin ollut valmis jo vaikka mihin. Miehen syyt kuulostava tekosyiltä - ei vielä, työjutut, sitä ja tätä - ei mitään varsinaista TODELLISTA syytä. Toisaalta jos en puhu asiasta ja jään odottavalle kannalle pelkään sen vaikuttavan omiin tunteisiini ja rakkauteen, jota haluan varjella. 

Hei sinä, jonka mies ryyppää. Nii, sinä. Me kaikki tiedetään jo. Ei sun kannata sitä peitellä, me kaikki tiedetään, ettei sun mies oo flunssassa tai väsynyt. Se on juoppo.

Sun mies on juoppo.

Se tilanne ei muutu mikskään etkä sinä voi sitä parantaa, jos se ei itte halua. Maailman kuninkaana sanoisin sulle, että lähde nyt helvetti pois siitä suhteesta ja ota se mies takas, kun se oikeesti tekee jotain.

Jos tekee. Siis se itse. Et sinä.

Sinä et voi muuttaa toista. Voit muuttaa vaan itseäs ja omaa toimintaas. Toisaalta toista muuttaessas voit käyttää kätevästi vaikka 20 vuotta elämästäs, muttei siitä oo apua. Että päätä ite. Ja siis tarkoitan, että PÄÄTÄ. Et odota, että jos se nyt ja jos minä vaan ja ehkä huomenna.

Ei. SINÄ päätät. SINÄ teet aktiivisen päätöksen kattella, kun toinen juo. Sinä. Ei muut eikä elämä. Sinä.

Ei täs muuta.

Maailman kuningas on puhunut.

4 kommenttia:

  1. Ohh ette uskokaan, oi Maailman Kuningas, kuinka ratkaisevaan paikkaan tämä teidän kirjoituksenne saattoi juuri osua. Sain eilen tekstiviestin "mutta kun puhuminen on niin vaikeeta." Niin, niin on, mutta pakko. Nyt olen entistä varmempi siitä, että PAKKO. Ainakin mun on pakko puhua, istukoon hän hiljaa, jos ei löydä sanottavaa, kertoohan sekin jotain. Kiitos.

    VastaaPoista
  2. Moi! Sun blogisi on noussut kyllä mun kaikkien aikojen suosikkiblogiksi iha 100-0. Mietin että satutko olemaan twitterissä?

    VastaaPoista