12. toukokuuta 2015

Hei terveysintoilija, mokasit

Ootteko huomanneet, että kun tekee terveellisiä valintoja, pitäis tehdä parempia terveellisiä valintoja?

Seurailen paljon naistenlehtiä, ja niissä on joka viikko uusi trendi. Aina löytyy jotakin, joka on vielä vähän terveellisempää kuin se viime viikon juttu. Ei riitä, että tekee ok-tulosta, koska aina voi olla vielä inan terveempi ja hyvinvoivampi.

Söitkö vehnää? Syö kauraa. Ei, kun ruista. Ei, ohra on isoisoisiemme valinta. Eikun viljat pois, syö vain pähkinöitä. Muttei suolattuja. Eikä maapähkinöitä, parapähkinöitä. Ei kun saksanpähkinöitä. Itse asiassa seesamia. Ei kun juo sittenkin pelkkää pähkinäöljyä

Oon  väsynyt siihen, etten koskaan oo tarpeeks hyvä. En syö lihaa, joten mun ruokavalio on todella kasvisvoittoinen jo valmiiksi. Mutta anskattoo kun tädit näyttää, älä syö maissia se on huono vihannes, syö tomaatti. Ei mutta parsakaali on vielä parempi. Ei kun quinoa sittenkin, syö sitä

Joitko hedelmän? Ai ai, kuidut meni hukkaan. Söitkö hedelmä? Smoothiessa siihen olis saanut kaveriksi hyviä rasvoja. Teitkö smoothien kaurajuomaan? Aiai siinä oli sokeria olisit käyttänyt soijamaitoa

Ei se lopu koskaan. Ei. Koskaan.

– Rosa-Marian täytyy saada painoa alemmaksi. Hänellä on huikea ero rinnan ja lantion  ympärysmitoissa. Ne eivät ole balanssissa, vaan hän on hieman päärynämallisen vartalon mitoissa. Yleensä kilpailuissa katsotaan, että rinnan ja lantion mitat olisivat suurin piirtein samat. Missin pitäisi olla myös siroluisempi ja sirokasvoisempi.

Kelatkaa sitä. Suomen kauneimmaksi valittu nainen ja vieläkin löytyis kavennettavaa, vielä vois olla vähän parempi ja vähän vois lihas näkyä muttei liikaa sit kuitenkaan ettei mee yli ja silleen

Mulla ei tähän terveyden kilpavarusteluun oo muuta sanottavaa kuin pitäkää tunkkinne, mikään ei koskaan kelpaa, meitsi syö nyt jäätelöä.

 Kuvassa elämästään selvästi nauttiva ylipainoinen nainen katsoo hymyillen kameraan  uimapuvussaan.
- TÄMÄ EI OLLUT ROHKEAA. Minulle hoetaan, kuinka rohkea olen, kun en peittele itseäni.  Ulos meneminen ilman itsensä peittelyä vaatisi rohkeutta vain, jos välittäisin siitä,  mitä muut minusta ajattelevat. Mutta en minä välitä. Murehdin asioista, joille voin  tehdä jotain, ja tuona päivänä (rannalla) minä ajattelin vain sitä, kuinka hyvältä  minusta tuntui ja kuinka paljon saisin aurinkoa, Jessica täräyttää. 
XL-bloggaaja jakoi uimapukukuvansa: "Tämä ei ollut rohkeaa!"

4 kommenttia:

 1. Niinpä. Ja kun sekana heittää vielä etiikan niin johan saadaan mehukas soppa.. Mitään ei tulis syödä eikä ostaa kun aina rääkätään eläimiä, ihmisiä ja/tai maapalloa. Enkä ees tarkota ettäkö näiden asioiden pohtiminen ois mitenkään turhaa, on vaan vaikeeta ottaa kaikki huomioon ku tekee valintoja kuluttajana ja ihmisenä. Ehkä täs pitäis muuttaa metsään ja alkaa omavaraiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on toi sama ongelma aina kaupassa. Että jos ostaa luomua, mutta se on jostain Hollannista, nii onko se nyt sit parempi ku kotimainen tavallinen? Kaikki on jotenkin hankalaa.

   Poista
 2. ihmiset on yksinkertaisesti liian monimutkaisia olentoja.

  VastaaPoista