2. heinäkuuta 2011

Jaa sun ilo :3

Koska mälsyyttä on jo tarpeeks,
kerro kommentilla mikä sut tänään tekee onnelliseks :3

10 kommenttia:

 1. Se, että näen tänään mun iskän taas pitkästä aikaa (6kk).

  VastaaPoista
 2. Hii :3 Mä meen tänään kokopäiväks puistoon ja näen mun ystäviä siel :3

  VastaaPoista
 3. Mun onnellisuutta lisää ainakin tällä hetkellä ihana kirja (Mma Ramotswen Naisten Etsivätoimisto Numero 1), aurinko, elämä ihan noin muuten vain (koska tunnen oikesti olevani niin elossa, että tekee mieli huutaa), kaikki läheiset, kesäkesäkesäkesäkesä, ihana joutilaisuus, mutta myös se että on suunnitelmia illaksi, se että mun elämässä on kirppareita, matkustelua ja suitsukkeita ja tuo pieni lintunen viereisessä huoneessa saa mut hulluksi ja onnelliseksi samaan aikaan. =)

  VastaaPoista
 4. Heräsin siihen, että avonaisesta ikkunasta kuului reggaeta. Viereisen seurantalon pihaan pystytettiin telttakatosta. Eikä edes väsytä! Kakkuakin on vielä.

  VastaaPoista
 5. (Nii ja pakko sanoa vielä, että tää blogi. Täällä on monta tekstiä, jotka olisin voinut kirjoittaa vaikka sanasta sanaan itekin. !!)

  VastaaPoista
 6. Mikä mussa on vikana kun en ole enää jatkuvasti ilman syytä onnellinen ? Eristäydyn kaikesta ja oon itsellenikin vaan iso kysymysmerkki.

  VastaaPoista
 7. Olen tällä hetkellä rakastunut, ihan rakkauden alkuhuumassa :)

  VastaaPoista
 8. Hei onpa kivaa että teillä on paljon ilonaiheita! :3

  "Nii ja pakko sanoa vielä, että tää blogi. Täällä on monta tekstiä, jotka olisin voinut kirjoittaa vaikka sanasta sanaan itekin. !!" Kiitoskiitos, mukavaa jos nappaa :3

  "Mikä mussa on vikana kun en ole enää jatkuvasti ilman syytä onnellinen ?" Tätä mietin joskus itsekin. Vois kirjoittaa aiheesta joskus.

  VastaaPoista
 9. Kesäloma, kaunis sää, ystävät ja hauska tekeminen. Oon tyytyväinen siitä, että löysin ne ihmiset uudelleen, jotka luulin kadottaneeni matkan varrelle tai ettei meillä ole enää mitään yhteistä, oon tyytyväinen että mulla on asiat suhteellisen hyvin ja että pääsen edes muutamaksi päiväksi mökkeilemään (ja sitten ruisrockiin), ja että menin eilen pride -kulkueeseen.

  Kiitos blogista! :)

  VastaaPoista
 10. "Oon tyytyväinen siitä, että löysin ne ihmiset uudelleen, jotka luulin kadottaneeni matkan varrelle --" Hei tää on aina niin hieno fiilis! :3

  Ja olehyvä. :3

  VastaaPoista