7. huhtikuuta 2012

Mistä sä tulit tänne?

Tähän blogiin on viime viikkojen aikana tullut ihmisiä muun muassa seuraavilla hakusanoilla:

lento pelottaa . keneen voi luottaa . kehujen vastaanottaminen . kaunis vartalo nainen . en pidä ihmisistä . "älä pelkää ei paha sua valtaan saa" . 21 päivää valittamatta . joku rakastaa mua . kun tietää että kuolee . kuollut ihminen

Mua kiinnostaa, keitä täällä käy ja miks. Se tuntuu edelleen aika jännältä, että ihmiset käy täällä, että ne lukee ja kommentoi. Tai siis te. Te luette. Sä.

Mistä sä tulit tänne? Miksi? 
Tuliks uudestaan vai ekaa kertaa? 
Onks joku noista hakusanoista sun? Mitä hait?
Löysitkö sen, mitä etsit?

10 kommenttia:

 1. En enää muista milloin ja mitä kautta tulin ensimmäistä kertaa.

  Käyn lukemassa, koska sun tekstit on mielenkiintosia, ne saa ajattelemaan asioita välillä ihan uusista näkökulmistakin. Tykkään sun tavasta kirjottaa :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii kiitos! Muistankin sut, oot ennenkin kommentoinut. :3

   Poista
 2. Olisikohan ollut että joku mainitsi tämän blogin Finfanfunin foorumilla? Saattoi olla, no kuitenkin koukkuunnuin täysin lumoavaan kirjoitustyyliisi ja tekstiesi aiheisiin. Tää blogi on oikeesti mahtava, en kadu ollenkaan että aloin lukemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, jännää! On myös outoa kuulla, että joku linkittää tätä blogia johonkin!

   Ja kiitos. :3

   Poista
 3. Mä muistelen, että joku linkitti tän blogin syömishäiriöliiton keskustelupalstalla joskus. Joo, sieltä mä tänne löysin.

  Oon kommentoinut kirjautuneena tänne ennenkin, mutta nyt anonyymina em. johtuen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, jännää. Hurjan paljon on linkityksiä. :3

   Poista
 4. Kaveri kirjotti lempiblogeistaan ja itsekin tykästyin. Aika uusi lukija olen ja nyt kommentoin ekaa kertaa, oho. Mutta kirjoitat tosiaan mielenkiintoisista aiheista jännällä tyylillä, miten osaatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh oon ehkä käyny lukemassa sen merkinnän jossa oli linkki tänne! Olin otettu. Tervetuloa :3

   Poista
 5. kommentoin näin vanhaan merkintään ihan vaan siksi, että kello on viistoista yli neljä aamulla enkä saa unta, ja viimeiset hetket oon lukenut blogiasi. en yleensä kommentoi blogeja, ei miulla oo mitään sellaista sanottavaa mitä joku muu ei olis jo sanonut paremmilla lauseilla.

  no, mie tulin tänne klikkaamalla ensin kolmea linkkiä, ja sitten sattumalta tänne johtavaa. ensimmäinen linkki oli yhdessä parantumismyönteisessä syömishäiriöyhteisössä, se johti toisen yhteisöläisen blogiin. sen bloggaajan profiilista löysin listan hänen seuraamiaan blogeja, klikkasin sattumalta yhtä niistä, ja sitten jostain syystä menin katsomaan vielä senkin bloggaajan profiilia. siellä oli linkki tänne. kaiken tän klikkailun toimitin ihan vain siitä yllämainitusta syystä, että kello on aika paljon (/vähän) ja pitäis varmaan olla nukkumassa, joten tottakai tuntuu tosi olennaiselta lueskella vaikka mitä satunnaisia blogeja.
  enkä mie tullut tänne mitään erityistä etsimään, mutta löysin silti.

  moi, vaikutat tosi ihanalta. jatka samaan malliin, mie luulen että tää blogi antaa ihmisille paljon enemmän kuin mitä sie ehkä itse uskot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nomoi! :3 Aamuyöllä tulee usein kirjoiteltua ja kommentoitua asioita, joita ei yleensä kommentois. Yö on jännä.

   Kiitos kivoista sanoista <3

   Poista