25. elokuuta 2011

Päivän inspiraatio: Tarina kalastajasta ja liikemiehestä hidastaelamaa.fissä


Lue lopputarina hidastaelamaa.fistä!

3 kommenttia:

 1. Ihan totta, oon huomannu tän rakkaassa koto-suomessakin. Jollain keskustelupalstalla joskus väännettiin juttua siitä, mikä on hyvää elämää. Alkuperäinen kirjoittaja rehvasteli, että hänellä on kovapalkkainen duuni, jolal on ostanut talon, hienon veneen, pari autoa ja ulkomailla käydään vähintään kaks kertaa vuodessa, ja mistään en kotona tingitä, on hienot telkkarit ymsyms. Tämä henkilö oli jokseenkin sitä mieltä että elämä ei voi olla hyvää ilman noita kaikkia asioita, et ne pitää olla.

  Musta se oli kauhean hämmentävää, koska mä itse taas tulen toimeen hyvin pienellä, ajatus talosta, autosta veneistä ja lomamatkoista on ahdistava, parhautta on olla, kuin tuo kalastaja, nauttia elämästä, tässä ja nyt, ei mahdollisesti kolmenkymmenen vuoden päästä, kun kaikki vois olla "valmista".

  Mut ehkä se on, kun mä en pidä elämää itsestäänselvyytenä, en oleta, et elän vanhaksi ja saan nauttia elämästä eläkepäivinä. Nautinpa siitä siis nyt.

  VastaaPoista
 2. Olipa masentava tuo rikkaan liikemiehen elämänkatsomus! Toivottavasti se näki/tajusi oman ironisuutensa sitten tarinan lopuksi...

  VastaaPoista
 3. Ehkä. Tai ehkei.
  Tuntuu, et kaikki on oikeessa.

  VastaaPoista