27. maaliskuuta 2012

Inspiraatioteksti: Parisuhteen kalajutut, tai: Naiset jotka valehtelevat miehille lily.fissä


"3. “I've slept with X number of guys.”
No niin, ja taas puhutaan matematiikkaa, tätä ainaista panojen määrää. (Olen kirjoittanut tästäkin aiheesta aiemmin.) Tässä väitetään jälleen kerran, että naiset häpeävät aina partneriensa määrää, tai ainakin heidän pitäisi sitä hävetä. Mutta miksi ihmeessä pitäisi? Saisinko minä nyt jumalauta kerrankin olla onnellinen kokemuksistani (nauttia niistä hyvistä ja muistella niitä huonoja, oppien niistä samalla enemmän siitä mitä seksiltä haluan ja mitä en), ilman että kukaan muu niihin puuttuu?

En ehkä jaksa paasata aiheesta sen enempää, sillä kaikki tietävät jo mitä mieltä minä olen: numerossasi ei ole mitään hävettävää, oli se sitten yksi taikka sata. Siitä ei tarvitse valehdella (ei sitä tosin tarvitse kertoakaan, jos ei halua), eikä siitä tarvitse vähentää tai siihen lisätä. Piste.

4. “Yeah, that was GREAT. I totally got off.”
Miksi ihmeessä valehtelisin seksin olleen tosi hyvää, jos se ei sitä ollut? Sillä tavalla ei ainakaan tule seuraavalla kerralla saamaan mitään parempaa. (Vieläkö muistatteko feikkauskeskustelun?) Tämä kohta antaa ymmärtää, että naisten pitäisi aina jotenkin miesten itsetuntoa hyväilläkseen vakuuttaa, että kyllä oli hyvää kyytiä, oijoi, koskaan en oo parempaa saanu! Miksemme me saisi vaatia nautintoa siinä missä miehetkin?"

2 kommenttia:

 1. Aamen ja halleluja!

  Toi kumppaneiden määrä, voi hitto se on vaan monelle niin mörkö. Oon miettinyt just esim. sitä että kun on pannut montaa tyyppiä, niin ihmiset ajattelee että se on sellanen "puhkinussittu" ja "löysä" (uh oikein kiukutti kirjottaakin noi), mut sitten, jos se sama tyyppi olisi vaikka ollut 2 vuotta suhteessa, ja harrastanut waaay more seksiä sen vakikumppaninsa kanssa, niin sitten ihmiset ei näekään jostain syystä sitä niin puhkinussittuna, vaikka se on mahdollisesti harrastanut jopa enemmän seksiä ku ne sinkut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä kommentoimassa tonne No Sex and the Cityyn, http://www.lily.fi/palsta/no-sex-and-city, josta toi teksti on! Tykkäsin, kolahti. Kommenttisi myös.

   Poista